Cześć, słyszałam, że w Warszawie Bracia Grotek sprzedają jajka owsiane, podobno opatentowane, o niesamowitej jakości. Czy próbowaliście może tych jajek i coś więcej możecie powiedzie? Akurat prowadzę BIO restaurację z mocno ekologicznym zacięciem, więc takich produktów, nowości poszukuję. Nie chcę jednak w ciemno nawiązywa współpracy.
W branży gastronomicznej jajka Braci Grotek, szczególnie owsiane coraz popularniejsze. W Warszawie częściej spotykam również u konkurencji. Jestem szefem dużej kuchni i wiem, o czym mówię. Taki smak, jak raz spróbujesz to nie odpuszczasz. Widac ekspansję producenta. Jakości w ogóle nie pogarsza, ale wydaje mi się, że nawet jest coraz lepiej w smaku. Nie tylko polecam te jajka jeść samodzielnie, ale przede wszystkim stosowac w różnych potrawach. Czuc dużą różnicę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.